Ervaringen met CarDelMar

Klantenbeoordelingen voor CarDelMar

Gemiddelde beoordeling: 3.94 van 5.
Aantal klantbeoordelingen: 7118

Anoniem, 7 feb 2016

Huurauto in: Spanje
Had van tevoren nog gebeld met jullie of ik problemen kon verwachten bij Goldcar. Jullie medewerker gaf toen aan dat ze alleen het eigen risicobedrag reserveren op je creditcard, verder geen bijzonderheden. Eén dag voor vertrek kreeg ik toch een e-mail van jullie met zaken waarop ik moest letten bij Goldcar. Toch vreemd, als er eerst wordt gezegd dat er geen bijzonderheden zijn. Ik heb daarover nog een keer met jullie gebeld, en op jullie verzoek de e-mail naar jullie e-mailadres doorgestuurd, ook omdat de beschrijving in slecht Nederlands was geschreven. Ik zou hierop nog een reactie krijgen, maar heb niets meer vernomen. Jammer!!!

A. Vaarkamp, 7 feb 2016

Huurauto in: Spanje
Super

Hilda van Hoek, 6 feb 2016

Huurauto in: unknown
Tot nu toe goed. Maar moet ze nog bellen i.v.m. met de waarborg die is afgeschreven.

Anoniem, 5 feb 2016

Huurauto in: Spanje
Goede en vriendelijke service die direct met oplossingen komt in geval van vragen.

Cornelis Pastoor, 5 feb 2016

Huurauto in: Spanje
Sinds 2011 al klant en tot nu toe geen problemen, alleen maar goede service

Martine, 4 feb 2016

Huurauto in: Italië
Zeer betrouwbaar en goede prijzen. Klantenservice goed bereikbaar.

Willem Kraal, 4 feb 2016

Huurauto in: Spanje
Op de site van CarDelMar stond over de fuel regeling vermeld: Full - empty. Dit heeft mij doen twijfelen of ik dit wel zou doen. Bij Orlando bleek dit te zijn : op de zelfde stand van de benzinemeter weer inleveren. Is een goede regeling vind ik. Verder was ik zeer tevreden omdat ik voor een goede prijs incl verzekeringen een aardige auto heb kunnen huren.

Jos Z., 4 feb 2016

Huurauto in: unknown
In verband met een fout in een reservering, werd deze door ons meteen geannuleerd en opnieuw correct gereserveerd. Na twee mails en twee telefoontjes en 7 weken later, hebben wij nog steeds ons geld niet terug.

Anne-Marie, 4 feb 2016

Huurauto in: Oostenrijk
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Tijdige informatie. Alleen de extra's (sneeuwkettingen, bijvoorbeeld) huren vind ik belachelijk duur

Herman Bannink, 3 feb 2016

Huurauto in: Spanje
CarDelMar heeft haar verplichtingen goed nagekomen zij het dat ook eisen gesteld moeten worden aan de huurauto's. In dit geval was het uiterlijk van de auto geen reclame.

Menu
Terug naar de mobiele website
Hulp en info

Onze hotline:

  • Vanuit Nederland +31 (0) 707 709 161 (landelijk tarief)

Snelle hulp - belangrijke informatie:

 Annuleren tot 24 uur voor ophaling gratis

 Betaling bij CarDelMar gaat alleen met creditcard (MasterCard, Visa, American Express)

• Bij ophaling is een creditcard op naam van de bestuurder vereist voor het betalen van de waarborg. 

• De hoogte van de waarborg kunt u teruglezen in de lokale huurvoorwaarden

• Informatie over uw reservering, wordt vindt u terug onder uw profiel bij "Mijn CarDelMar"

ReisbureauMijn CarDelMar