Ervaringen met CarDelMar

Klantenbeoordelingen voor CarDelMar

Gemiddelde beoordeling: 3.93 van 5.
Aantal klantbeoordelingen: 8708

Ljh, 26 aug 2016

Huurauto in: Portugal
Voucher printen uit de tijd

Anoniem, 26 aug 2016

Huurauto in: Oostenrijk
Erg attent en vriendelij, Wij huren volgende keer weer bij CarDeMar!

H. Ter Burg, 26 aug 2016

Huurauto in: unknown
Goedkoop, goede service, geen gedoe, duidelijk wat de kosten zijn en wat je ervoor krijgt, ze hebben contact met goede verhuurbedrijven, kortom doen!

Wendelin Wielenga, 26 aug 2016

Huurauto in: Italië
Car del Mar heeft telefonisch geprobeerd invloed uit te oefenen op Goldcar. Dit mocht helaas niet baten.

Suuz, 26 aug 2016

Huurauto in: Portugal
Toen ik vanuit Portugal uw organisatie heb geinformeerd over de vreemde (en onterechte) extra kosten ad 90 euro (luchthaventoeslag op Lissabon terwijl Avis er gewoon een katnoor heeft en de zgn. kosten om de auto op kenteken te zetten), kreeg ik een standaard mailtje dat ik ACHTERAF maar een klacht in moest dienen. Het was netter geweest, om direct even te schakelen met de lokaal verhuurder. Daar hadden jullie de hele week nog de tijd voor. Dat viel me erg tegen. Ik vind ook dat jullie echt iets moeten doen aan deze oplichting. Ik heb opgelet bij de balie, maar ze laten werkelijk iedereen ervoor tekenen. En anders krijg je je auto niet mee.

Michelle, 26 aug 2016

Huurauto in: unknown
Duidelijke site, makkelijk te boeken, klantenservice trekt op niks, u wordt niet geholpen en men is onvriendelijk. Na 2x op en af te mailen wordt er gewoon niet meer geantwoord en u wordt niet geholpen of gerustgesteld.

Engelen, 26 aug 2016

Huurauto in: Spanje
Alles was ok

H. van Egmond, 26 aug 2016

Huurauto in: Italië
Goede ervaring. Snelle reactie bij reservering en goede telefonische bereikbaarheid. Duidelijk contract en tips.

Erik van Kuler, 26 aug 2016

Huurauto in: unknown
Prima

Kleijnen, 25 aug 2016

Huurauto in: unknown
Geen problemen gehad

Menu
Terug naar de mobiele website
Hulp en info

Onze hotline:

  • Vanuit Nederland +31 (0) 707 709 161 (landelijk tarief)

Snelle hulp - belangrijke informatie:

 Annuleren tot 24 uur voor ophaling gratis

 Betaling bij CarDelMar gaat alleen met creditcard (MasterCard, Visa, American Express)

• Bij ophaling is een creditcard op naam van de bestuurder vereist voor het betalen van de waarborg. 

• De hoogte van de waarborg kunt u teruglezen in de lokale huurvoorwaarden

• Informatie over uw reservering, wordt vindt u terug onder uw profiel bij "Mijn CarDelMar"

ReisbureauMijn CarDelMar