Ervaringen met CarDelMar

Klantenbeoordelingen voor CarDelMar

Gemiddelde beoordeling: 3.92 van 5.
Aantal klantbeoordelingen: 9719

Pieter Coppen, 24 jan 2017

Huurauto in: unknown
Omdat ik gelukkig geen schade heb gehad is alles goed verlopen. De behandeling bij jullie was erg goed en ik heb zelfs enkele keren telefonisch kontakt met jullie gehad. Erg fijn als je dat in je eigen taal hebt. De verzekering van de auto zal wel goed zijn maar ik heb al gemeld dat ze aan de bali toch problemen maakten. Als alles zonder schade verloopt is er niets aan de hand.

Ria Catsburg, 24 jan 2017

Huurauto in: unknown
Weinig van gemerkt.

Steve, 24 jan 2017

Huurauto in: unknown
Super handig om zo een auto te huren. Doe het vaker en altijd snel en duidelijk. Nooit problemen ter plekke en de regeling omtrent het eigen risico wat CDM op zich kan nemen is ideaal.

renee mellaard, 23 jan 2017

Huurauto in: unknown
Reservering gaat snel en soepel. Ik had sneeuwkettingen nodig voor bij mijn auto. Wel de vraag gesteld maar geen reactie ontvangen dat het geregeld was. De sneeuwkettingen wel ter plaats kunnen regelen.

Albert, 23 jan 2017

Huurauto in: unknown
alles goed geregeld

Cecilia, 23 jan 2017

Huurauto in: unknown
Zeer duidelijke webpagina. Vlot te boeken.

AvdB, 23 jan 2017

Huurauto in: unknown
Helaas een zeer slechte ervaring met Cardelmar. Zeer slechte communicatie,na indienen klacht.Telefonisch niet de juiste persoon kunnen spreken en via de mail wordt de klacht gewoon opzij geschoven . Ik zal Cardelmar niet aanbevelen .

Peter, 21 jan 2017

Huurauto in: unknown
Alles klopte prima. Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Dennie, 21 jan 2017

Huurauto in: unknown
All good

Josje Schoenmaeckers-Mertens, 20 jan 2017

Huurauto in: unknown
Erg tevreden met CarDelMar!

Menu
Terug naar de mobiele website
Hulp en info

Onze hotline:

  • Vanuit Nederland +31 (0) 707 709 161 (landelijk tarief)

Snelle hulp - belangrijke informatie:

 Annuleren tot 24 uur voor ophaling gratis

 Betaling bij CarDelMar gaat alleen met creditcard (MasterCard, Visa, American Express)

• Bij ophaling is een creditcard op naam van de bestuurder vereist voor het betalen van de waarborg. 

• De hoogte van de waarborg kunt u teruglezen in de lokale huurvoorwaarden

• Informatie over uw reservering, wordt vindt u terug onder uw profiel bij "Mijn CarDelMar"

ReisbureauMijn CarDelMar