Ervaringen met CarDelMar

Klantenbeoordelingen voor CarDelMar

Gemiddelde beoordeling: 4.01 van 5.
Aantal klantbeoordelingen: 4876

Natalie Bierman, 25 apr 2015

Huurauto in: Curacao
Goed geregeld

De wachter Erik, 25 apr 2015

Huurauto in: Portugal
Alles vlot afgehandeld en tot voor het vertrek nog voldoende mededelingen gekregen.Wat we niet wisten, was dat we eigenlijk bij Hertz moesten zijn en dat gaf bij aankomst wel enige verwarring.

I.Peeters, 25 apr 2015

Huurauto in: Portugal
Makkelijke site en duidelijke info via mailing.

Erik V, 24 apr 2015

Huurauto in: Griekenland
Fijne service met veel bevestigingen wat vooral mijn reis partner erg fijn vond. Ik zelf vind het erg fijn dat ook na de verhuurperiode er contact wordt opgenomen voor feedback.

Annemarie Verhijde, 24 apr 2015

Huurauto in: Portugal
Duidelijkere voorwaarden / kleine lettertjes zouden fijn zijn zodat iemand die niet zo vaak een auto huurt ook weet wat er precies in het pakket zit

theo, 24 apr 2015

Huurauto in: Portugal
Via internet geboekt en geen problemen ondervonden in de communicatie, welke helder en duidelijk was.

Anoniem, 24 apr 2015

Huurauto in: Italië
Makkelijke en duidelijke site. Ook makkelijk dat , als het nodig is je tot 48 uur van te voren kunt annuleren.

francis janssens, 24 apr 2015

Huurauto in: Spanje
geen opmerkingen

jean paul , 24 apr 2015

Huurauto in: Spanje
Goed geregeld dat gaan we vaker doen

John Eckhardt, 24 apr 2015

Huurauto in: Spanje
Goede website, interessante aanbiedingen. Auto was slechts op aanvraag beschikbaar maar werd vrij snel bevestigd. Helaas kregen we uiteindelijk van Goldcar toch een andere auto mee uit een andere klasse.

Menu
Terug naar de mobiele website
Hulp en info

Onze hotlines:

• Vanuit Nederland 020 2623730 (landelijk tarief)

• Vanuit het buitenland: +49 (0)40 180 48 36-301

Onze openingstijden:

Ma - Vr   09:00 - 18:00 uur

Snelle hulp - belangrijke informatie:

 Annuleren tot 48 uur voor ophaling gratis

 Betaling bij CarDelMar gaat alleen met creditcard (MasterCard, Visa, American Express)

• Bij ophaling is een creditcard op naam van de bestuurder vereist voor het betalen van de waarborg. 

• De hoogte van de waarborg kunt u teruglezen in de lokale huurvoorwaarden

• Informatie over uw reservering, wordt vindt u terug onder uw profiel bij "Mijn CarDelMar"

ReisbureauMijn CarDelMar