Interrent Spain - Ervaringen en beoordelingen van onze klanten

Gemiddelde beoordeling: 3.24 van 5.

LD Amsterdam, 8 okt 2015
Auto gehuurd in Alicante via Car del Mar bij interrent (Europcar). Baliepersoneel had inschrijving snel geregeld en heel vriendelijk. Goede nieuwe auto. Bij terugkomst werden we netjes door een rep van Interrent opgevangen en konden na inspectie vd auto weer snel verder. Fijne snelle afhandeling dus.
M.Breur , 7 okt 2015
Zeer slechte service.Er was aan de balie 1 persoon aanwezig voor de uitgave.Stonden om 10.00 uur bij het ophaalpunt en om 12.00 reden we weg vanaf Madrid.I.p.v een Opel Astra kregen wij een Dacia Logus.Nota bene een Franse auto bij een Duitse verhuurder. Hier moet veel verbetert worden.
José Del Olmo, 4 okt 2015
Vlotte afhandeling en dichtbij het vliegveld.
S. van der Vaart, 28 sep 2015
Goed.
Brigitte , 27 sep 2015
Snelle service (was wel laagseizoen), vriendelijke medewerkers, wat je boekt is wat je krijgt!
Valerie, 17 sep 2015
Bij de verhuurorganisatie verliep het traag en chaotisch maar de boeking via Car del mar was verder ok.
Jan Hylke, 11 sep 2015
Vriendelijk, correct, behulpzaam. Een beetje langzaam met het verwerken van gegevens en het uiteindelijk krijgen van de sleutels (15 minuten)
S. de Oude, 7 sep 2015
Bij ophalen van de auto, erg lange wachttijden.2 uur gewacht voor dat we aan de beurt waren. Vindt ik slecht. Volgende keer bij een ander verhuurbedrijf boeken.
Rob Ouwerkerk, 7 sep 2015
Via CarDelMar een auto gehuurd op Mallorca. De verhuurder was Interrent. Van alle verhuurbedrijven was deze de goedkoopste. Tevens was het (na wat zoeken) mogelijk om de auto met volle tank op te halen en ook weer met volle tank in te leveren zonder bijkomende kosten. Dit in tegenstelling tot inmiddels veel van de "goedkopere" verhuurders waar je verplicht wordt om vooraf een volle tank te betalen tegen een veel te hoog bedrag en dan leeg in te leveren. Zoals op de verhuur bevestiging stond beschreven meldde ik me bij de balie van Europcar. Hier kreeg ik te horen dat Interrent inmiddels een eigen kantoor had verderop in de aankomsthal van het vliegveld. Daar gekomen werd ik snel geholpen aan een auto die klaarstond in de parkeergarage. Geen toestanden maar gewoon een eerlijke en goede deal! Terugbrengen van de auto ging ook snel en goed. Het inleveren moest wel bij Europcar maar verliep perfect.
dwight dwarka sing, 30 aug 2015
Wij hebben via cardelmar een auto gehuurd bij interrent op vliegveld alicante. Wij waren erg tevreden goeie afhandeling goed geinformeerd door car del mar over de verzekeringen dat je die ter plaatse niet moet afsluiten. Wij waren goed op de hoogte en er werd ons ook niks aangesmeerd verder. De auto zag er ook top uit volgende keer zeker weer
Menu
Terug naar de mobiele website
Hulp en info

Onze hotlines:

• Vanuit Nederland 020 2623730 (landelijk tarief)

• Vanuit het buitenland: +49 (0)40 180 48 36-301

Onze openingstijden:

Ma - Vr   09:00 - 18:00 uur

Snelle hulp - belangrijke informatie:

 Annuleren tot 48 uur voor ophaling gratis

 Betaling bij CarDelMar gaat alleen met creditcard (MasterCard, Visa, American Express)

• Bij ophaling is een creditcard op naam van de bestuurder vereist voor het betalen van de waarborg. 

• De hoogte van de waarborg kunt u teruglezen in de lokale huurvoorwaarden

• Informatie over uw reservering, wordt vindt u terug onder uw profiel bij "Mijn CarDelMar"

ReisbureauMijn CarDelMar