Firefly Italy - Ervaringen en beoordelingen van onze klanten

Gemiddelde beoordeling: 2.8 van 5.

M. Gerrits, 22 mei 2014
Prima service. Schone, bijna nieuwe Fiat 500. Was snel aan de beurt. Bij het inleveren van de sleutel was de administratie ook snel klaar.
Ernst, 20 mei 2014
Onze verhuurder ter plaatste was Firefly en dat was gewoon goed. Ze hadden het wel druk, maar dat komt waarschijnlijk omdat zij dan ook de auto's voor een goede prijs verhuren! Firefly en alles andere verhuurders, zitten NIET in de terminal! Geeft niet, want vanaf een parkeerplek vlakbij de terminal komen busjes om je naar de verhuurder te brengen. Alleen moet dat wel duidelijk zijn, want wij zochten ons een ongeluk in de terminal. Maar dit is meer belangrijk voor CarDelmar.
Anoniem, 14 mei 2014
goede auto(ongevraagde upgrade) adequate intake en checkout
Taskin, 12 mei 2014
Zeer slechte maatschappij, beter meer betalen en elders boeken dan de ellende van deze maatschappij aangaan!
TT, 12 mei 2014
Zeer slechte maatschappij, beter meer betalen en elders boeken dan de ellende van deze maatschappij aangaan!
J&S, 11 mei 2014
We werden verplicht om liefst 1600 euro te blokkeren op onze creditcard voor eventuele schade. Dat hadden we niet verwacht. Op onze melding dat we een vollediger verzekering hadden werd gezegd dat dat een overeenkomst was met Car Del Mar. Als we dat geweten hadden dan hadden we niet bij deze verhuurder geboekt. We moesten de auto zelf controleren op beschadigingen maar de auto stond in een bijzonder donkere plaats geparkeerd. We hebben enkele beschadigingen gevonden en moesten dat zelf melden. Door de donkere plaats bleek later dat er toch nog beschadigingen waren die we niet eerder gezien hadden. De auto moest op dezelfde donkere plaats weer ingeleverd worden. Niemand controleerde de auto bij inlevering, althans niet in onze aanwezigheid. Alhoewel de auto goed functioneerde zouden we niet een tweede keer bij deze verhuurder een auto huren.
Edwin, 11 mei 2014
Zou voor mij vijfsterren kunnen verdienen als er meer transparancy komt in de verzekeringen. Via de site van Car del Mar noch de verhuurder ter plaatse, is er een lijn te trekken of een afstemming is in de mogelijkheden. Waar is de ouderwetse routekaart van de omgeving gebeleven. Vroeger hoorde dit bij de standaarduitrusting bij de auto. Wel mooi als je onderweg een beeld hebt van de ligging van de bezienswaardigheden.
Ellen, 9 mei 2014
Vriendelijk en snel; auto had wel veel schade, maar dit werd op mijn verzoek op het formulier genoteerd
R.W. Bosboom, 6 mei 2014
We zijn absoluut niet tevreden over de geleverde service in Bari Italie - door Firefly- we hebben een uur gewacht en twee keer gebeld op de luchthaven voor de shuttle en het was onduidelijk waar we precies opgehaald zouden worden. Via Avis verhuur kregen we de juiste informatie. Verder was de informatie over het afkopen van de no-claim bij Firefly een verrassing voor ons, we lezen daarover nu wel iets in de kleine lettertjes in uw contract van Car del Mar, maar dat moet bij de boeking vooraf duidelijk gemaakt worden. Ook de hoogte van het afgeschreven bedrag voor de no-claim was bij aflevering weer hoger dan ons mondeling medegedeeld werd bij ophalen. De locatie van Firefly op een afgelegen industrieterrein was via hun eigen kopietjes slecht te lezen en niet terug te vinden vanaf de Autostrada. Kortom, we zullen niemand aanraden via Car del Mar een auto te huren.
muller, 6 apr 2014
Toch weer euro 79 extra kwijt voor afkoop eigen risico. Want creditcard moet garant staan voor Euro 2.200. Zo niet dan kan je dat afkopen. Svp melden bij voorwaarden firefly.
Menu
Terug naar de mobiele website
Hulp en info

Onze hotlines:

• Vanuit Nederland 020 2623730 (Landelijk tarief)

• Vanuit het buitenland: +49 (0)40 180 48 36-301

Onze Openingstijden:

Ma - Vr   08:00 - 18:00 uur

Snelle hulp - belangrijke informatie:

 Annuleren tot 48 uur voor ophaling gratis

 Betaling bij CarDelMar gaat alleen met creditcard (MasterCard, Visa, American Express)

• Bij ophaling is een creditcard op naam van de bestuurder benodig voor het betalen van de waarborg. 

• De hoogte van de waarborg kunt u teruglezen in de lokale huurvoorwaarden

• Informatie over uw reservering, wordt vindt u terug onder uw profiel bij "Mijn CarDelMar"

ReisbureauMijn CarDelMar