Ervaringen met CarDelMar

Klantenbeoordelingen voor CarDelMar

Gemiddelde beoordeling: 4.00 van 5.
Aantal klantbeoordelingen: 3809

A. Berends, 14 sep 2014

Huurauto in: Portugal
Vriendelijke Nederlandse correspondentie, echter niet accuraat genoeg. CarDelMar doet zaken met corrupte Portugese verhuurbedrijven.

P. ten Hoopen, 14 sep 2014

Huurauto in: Spanje
Helaas deze keer niet tevreden over de bemiddeling. Probleem had ik met Hiper niet. Kwam ik niet meer tegen bij jullie.

Anneke Wolters/ Kon Tiki Reizen. Begeleidde vakanties voor mensen met een beperking., 14 sep 2014

Huurauto in: Kroatië
Telefonisch een zeer positief onderhoud gehad en geweldig geholpen

Anoniem, 14 sep 2014

Huurauto in: Spanje
Goede prijs

Milan, 14 sep 2014

Huurauto in: Spanje
niets op aan te merken

Karin Masuy, 14 sep 2014

Huurauto in: Italië
Tevreden

Marc!, 14 sep 2014

Huurauto in: Italië
Duidelijke website.

Frans van Hal, 14 sep 2014

Huurauto in: Italië
Auto gehuurd voor zaterdag op vliegveld Pisa. Op vrijdagavond de mededeling van Ryanair dat onze vlucht voor de volgende dag was gecanceld. Later bleek wegens stakingen van de luchtverkeersleiding in Italie, maar dat moet je dan wel zelf uitzoeken. Transavia zou nog wel gaan vliegen naar Italie, maar dan konden we niet naar Pisa, wel naar Bologna. Dus tickets voor zaterdag naar Bologna geboekt. Car del Mar email gestuurd (waren telefonisch niet te bereiken) dat wij onze auto in Pisa wilden annuleren. Wel alvast via Car del Mar een andere auto geboekt vanaf Bologna. Op maandag al bericht van Car del Mar dat zij het totale huurbedrag van onze auto in Pisa zouden terugstorten. Werd ook binnen enkele dagen gedaan. Keurig dus!

Martijn Deurloo, 14 sep 2014

Huurauto in: Spanje
Goede prijs alleen niet duidelijk wat het allemaal inhoud. Blijkbaar had ik de full to empty aangeklikt en dat kon ik bij de balie niet veranderen. Daardoor heb ik €131 voor een volle tank moeten betalen! Er stond dat ik all risk verzekerd was, maar volgens Goldcar was ik totaal niet verzekerd als het mijn schuld was en moest ik dan alle schade zelf betalen. Gelukkig is dit niet gebeurt, maar ik moest wel €600 deposit betalen met mijn credit card. Dit was absoluut niet duidelijk bij de reservering die ik maakte op de site. Ik weet namelijk dat verhuurbedrijf veel meer vragen voor benzine dan aan de de pomp dus ik wil altijd full to full!!

Yvonne, 14 sep 2014

Huurauto in: Portugal
Tevreden over de prijs kwaliteit, boeking ging zeer vlot, alleen jammer dat alles direct betaald moest worden.

Menu
Terug naar de mobiele website
Hulp en info

Onze hotlines:

• Vanuit Nederland 020 2623730 (Landelijk tarief)

• Vanuit het buitenland: +49 (0)40 180 48 36-301

Onze Openingstijden:

Ma - Vr   08:00 - 18:00 uur

Snelle hulp - belangrijke informatie:

 Annuleren tot 48 uur voor ophaling gratis

 Betaling bij CarDelMar gaat alleen met creditcard (MasterCard, Visa, American Express)

• Bij ophaling is een creditcard op naam van de bestuurder benodig voor het betalen van de waarborg. 

• De hoogte van de waarborg kunt u teruglezen in de lokale huurvoorwaarden

• Informatie over uw reservering, wordt vindt u terug onder uw profiel bij "Mijn CarDelMar"

ReisbureauMijn CarDelMar