Ervaringen met CarDelMar

Klantenbeoordelingen voor CarDelMar

Gemiddelde beoordeling: 4.09 van 5.
Aantal klantbeoordelingen: 2701

Ans, 15 apr 2014

Huurauto in: Italië
Ik heb de huur van de auto via CarDelMar betaald met mijn debetcard. Dat ging prima. Bij het ophalen van de auto bleek echter dat ik de borg niet met die kaart kon voldoen. Ik moest een creditcard laten zien, anders kreeg ik de auto niet mee. Het lijkt me goed als jullie dit duidelijk op jullie website aangeven.

dirk van der wilt, 14 apr 2014

Huurauto in: USA
overzichtelijke en duidelijke site en vooral van belang in het nederlands

a.mesman, 14 apr 2014

Huurauto in: Spanje
Maken waar wat beloofd is, dus goede dienstverlening !!!!!

seuntjens paul, 14 apr 2014

Huurauto in: Portugal
alles correct verlopen ,

Anita te Rietmolen , 13 apr 2014

Huurauto in: Italië
We hebben echt een top auto gereden voor een zeer goede prijs. Alle informatie van Car Del Mar was zeer duidelijk en ook de optie All Inclusive was zeer goed geregeld. Geen verassingen achteraf.

s c belgium, 13 apr 2014

Huurauto in: Italië
prima geregeld ,

Ate Harsta, 12 apr 2014

Huurauto in: Portugal
Al een aantal jaren regel ik mijn autos voor de vakantie via CardelMar. Ik ben niet teleurgesteld, ze maken waar wat ze zeggen. Vooral de aanbiedingen via de nieuwsbrief zijn voor ons erg interessant. Vergelijken van prijzen met andere aanbieders levert Car del Mar ook meestal als winnaar. Ik zoek dus niet langer, maar ga rechtstreeks naar Car del Mar

Ruud Heijkoop, 11 apr 2014

Huurauto in: Brazilië
There is nothing to complain about except the car that we received did not meet our expectations, nor do I believe it was fair value for money. We deliberately booked a vehicle in a higher class as the roads in Brazil can be demanding. We received a car that appeared to be very old and had trouble climbing the steeper hills. During the trip we lost both front wheel covers that we were charged for afterwards. In my opinion the blame for this is on the poor state of the car and we should not have been held accountable for the loss. Nevertheless, in the long run my overall experience with Cardelmar is still positive. This is my first annoyance.

barry, 11 apr 2014

Huurauto in: Cyprus
goed

Sylvie , 10 apr 2014

Huurauto in: Spanje
Wij huren al jaren een auto in het buitenland via Cardelmar en zijn meer dan tevreden.

Hulp en info

Onze hotlines:

• Vanuit Nederland 0900 - 22 444 55 (0,15 EUR/min)

• Vanuit België 070 - 66 11 50 (0,30 EUR/min)

• Vanuit het buitenland: +49 (0)40 180 48 36-301

Onze Openingstijden:

Ma - Vr   08:00 - 18:00 uur

Snelle hulp - belangrijke informatie:

 Annuleren tot 48 uur voor ophaling gratis

 Betaling bij CarDelMar gaat alleen met creditcard (MasterCard, Visa, American Express)

• Bij ophaling is een creditcard op naam van de bestuurder benodig voor het betalen van de waarborg. 

• De hoogte van de waarborg kunt u teruglezen in de lokale huurvoorwaarden

• Informatie over uw reservering, wordt vindt u terug onder uw profiel bij "Mijn CarDelMar"

ReisbureauMijn CarDelMar